Astro Uutiset

Uutisia astrologian näkökulmasta

slide2
slide4
slide3
slide1

H1N1 Paula Risikko


H1N1 – SALAISET KANSIOT - OLIKO RISIKKO UHRI?

Tänään (19.11.2010)julkaistu H1N1 rokoteostot perusteltiin salaisella muistiossa joka on päivätty 28.4.2009. Tuona päivänä Saturnus oli Neitsyessä 15 asetta ja ns. perääntyvässä liikkeessä, joka oli Suomen valtion kannalta huonosti, kuten se oli haasteellinen myös Paula Riskon (4.6.1960) Aurinkoon, joka on Kaksosissa.  

 Kun peruspalveluministeri esitteli helmikuussa 2008 sosiaalipoliittiselle ministeriryhmälle Sosiaali- ja terveysalan tutkimus- ja kehittämiskeskuksen Stakesin ja Kansaterveyslaitoksen yhdistämistä, oli Saturnus noin kuusi astetta Neitsyessä, ollen samalla ministeri Risikon Pluton päällä. Tämä voi merkitä monenlaisia asioita. Esimerkiksi voimakasta rakenteiden raskaiden kappaleiden yhteentörmäystä, fysiikan termejä käyttäen, jolloin auktoriteettien ja vallankäytön kohtaamista tilanteissa joissa vastapuolen motiivit ovat hämärän peitossa. 

 Joutuiko Risikko tietämättään tahattomasti hyväksikäytetyksi? Mars nimittäin perääntyi 15.11.2007 -30.1.2008 välisen ajan. siis hieman ennekuin hän esitteli laitosten yhdistämisestä.

 Laki Satkesin ja KTL -laitosten yhdistämisestä astui voimaan 30.10.2008 jolloin Saturnus oli edennyt 18 asteeseen Neitsyttä. Se oli täsmälleen Suomen Kuun ja Marsin päällä. Aamulehti julkaisi artikkelin ”salaisesta muistiosta” repäistystä palasta. Se on päivätty huhtikuun lopulle 2009, jolloin Pluto oli siirtynyt Kauriiseen.  Se osui tarkasti, Risikon, Merkuriuksen päälle.

 Riskon Merkurius sijaitsee tunnepitoisessa Ravun merkissä (3”26) ja Merkurius planeetta, symbolisoi älyllisiä, järkeiltyjä valintoja ja sopimusten allekirjoituksia. Tämän hetken Pluto oli edelleen Risikon Merkuriuksen päällä. Ajankohta merkitsi täydellistä selvittelyn ja tutkimisen tarvetta, henkilön itsensä kannalta ellei sitten koko Suomen kannalta.

 Peruspalveluministeri Paula Risikko on vilkas ja sanavalmis Kaksonen, ja Kuu sijaitsi ihmissuhteiden ja yhteistyöhaluisen Vaa’an merkissä hänen syntyessään. Tämän artikkelin motiivina on THL:n salainen muistio josta Aamulehti uutisoi. Astrologisesta näkökulmasta on kiinnostavaa se, mitä Paula Risikko tiesi Suomen tulevasta rokotekohtalosta vai käytettiinkö häntä törkeästi hyväksi?

 Saturnus on planeetta joka konkretisoi asioita ja on vain ajan kysymys, koska mahdolliset käytännöntason virheet paljastuvat. Yhteiskunnallisissa tehtävissä toimivat henkilöt toteuttavat selkeästi Saturnusta yhteisten rakenteiden puitteissa.  

 Ihmettelyyn on kaksi syytä. Toisaalta se kuinka hyvin heijastamme omaa aikaamme, omalla osallistumisellamme. Tapahtumahetken planeettakuviot vastaavat tai heijastelevat henkilön syntymäkartan vastaavia.   

 Tuija Uusitalo 19.10.2010