Astro Uutiset

Uutisia astrologian näkökulmasta

slide2
slide4
slide3
slide1

Robin Hood: Assange Wikileaks

Julian Assange on nykyajan Robin Hood!

Robin_Hood_patsasOikeudenmukaisuus ja  tasapainonlaki säätelee ja kannattelee koko universumia! Tämä balansoiva energia, heittää eteemme yllätyksiä ja vastoinkäymisiä kun toimimme epätasapainoisesti. Aikaisemmin havaitsimme sen pienessä mittakaavassa, kenties henkilökohtaisessa elämässämme nyt se näyttäytyy globaalisti Wikileaks muodossa: tuo kaksinaisuus..

Maapallo on ensinnäkin orgaaninen pallo, kuten kasvit ja jopa näkymätön avaruus siis aineen pienimmät komponentit ovat sitä eräällä tavalla. Biologiasta on tuttua se että kaikenlainen kasvu myös virheet, kuten huonot mutaatiot jatkavat kehityskaarensa loppuun, ellei sen kehityskulua tietä katkaista. Ihmisen kohdalla se merkitsee valintaa, uudelleen valintaa. Aina voi valita toisin, kuten nyt - tällä hetkellä!

PARANTAVA WIKILEAKS - ILMIÖ
Muun muassa astrologisen ymmärrykseni kautta hahmotan Wikileaks – ilmiön vääjäämättömänä tosiasiana. Sitä ei olisi voinut välttää. Sillä on nimittäin niin kutsuttu sosiaalinen tilaus - ja maailma yhdentyy!

Elämme kollektiivisten uskomusten osalta totaalista jopa haavoittavaa* ja samalla tietysti myös parantavaa* läpivalaisun aikaa. Kollektiivisia uskomuksia pitää yllä kunkin kartoilla Neptunus, mutta jos henkilö on Kalat, tai hänellä on joitain planeettoja Kalojen merkeissä merkitsee se sitä, että hänen on prosessoitava omassa elämässään kollektiivisen samuuden alueita: Taide, uskonnot, muoti, uskomukset, ihanteet, uhrautumiset kuuluvat Kaloille.

Mutta kuten viittasin, jokaisella on myös Neptunus syntymäkartallaan. Tykkäsimme siitä tai ylipäänsä koko astrologiasta, meidän on kohdattava omat illuusiomme. Neptunus osoittaa kunkin kartalla ihmisen sokeimman kohdan!

Uranus Vesimiehen hallitsijapalaneetta – teemana kuvaa läpinäkyvyyttä, jota Wikileaks -ilmiö symbolisoi. 

Lisäksi Chiron* asteroidi joka on ollut liki pari vuotta Neptunuksen kyljessä kiinni edustaa sekä olemassa olevia rakenteita että niistä luopumista ”haavoittavan parantajan tavoin”. Chiron on eräänlainen silta. Silta kuvaa rakenteita ja edessä oleva päämäärä sillan tuolla puolen, vapautta. Tässä yhdistyvät sekä Kauris ja Vesimies teemat, Saturnuksen ja Uranuksen muodossa.

HOMO SAPIENS - AJATTELEVA IHMINEN -  AJATTELI ITSENSÄ PUSSIIN
Vesimies edustaa nykyhetkeä. Absoluuttista mahdollista pysyä nykyhetkessä, siitä juontuu käsitys "vesimiesmäisestä nerokkuudesta". Asiat oivalletaan, niitä ei pohdita tai puntaroida. Intuitio on selkeä.

Tässä valossa ajattelu, mielenliikkeet (mielipieteet) ja järjen käyttö ovat alkeellisia ominaisuuksia ihmisessä. Sen voi helposti aistia nyt kun kuulemme kuinka barbaarisesti eri valtioiden edustajat reagoivat Wikileaks paljastuksiin. Jos on salattavaa, silloin onkin syytä reagoida. Kuten Julian Assange sanoi (marraskuun lopulla):  "nämä paljastukset tulevat paljastamaan hyvät ja pahat ihmiset". Evoluutiossa on sellainen vaihe, jossa homos sapiens järkeily alkaa olla pikkuhiljaa ohitettu.

Totuus ei ole joillekin ihmisille koskaan mieleen. Henkilökohtaisesti en kyllä käsitä, että miksei?
Miksi toista, jopa läheistä ystäväänsä tai puolisoaan on kiva huijata, mielistellä? Onko se enää silloin ystävä? Kuinka voi rakastaa puolisoaan tai lapsiaan jos on heille epärehellinen? Kuinka voi hallita maataan jos antaa muiden valtioiden tai diplomaattiagenttien (Bilderberg ryhmä) vaikuttaa omiin päätöksiin, maansa tulevaisuudesta? Miksi on niin surkea olo kokoajan? Johtuisiko se siitä ettei koskaan kuuntele sitä mitä itse haluaa, eikä uskalla kohdat itseään? Ei uskalla sano näkemyksiään ääneen; olla oma itsensä! Listaa vois jatkaa loputtomiin..
Sisäiset tunnemöykyt on selvitettävä itselle, ilman välikäsiä tai selitysverukkeita! Rehellisyys on parasta – vapautta!  Lopuksi ja melko usein, tulisi antaa anteeksi ensin itselleen ja sitten muille - erottelematta.

Tosiasioiden tunnustaminen ja anteeksianto tulevat oleman tärkeitä työkaluja tulevina kuukausina ja vuosina. Parempi aloittaa siis heti. Aloita itsestäsi. Rehellisyys on rakkautta!

Tähän asti vapautena on pidetty anarkiaa, joka on mielletty vallituksen vastaiseksi toiminnaksi, nyt kuitenkin paljastuu että valtio ja varsinkin päättäjät harjoittavat anarkiaa kansalaisiaan kohtaan (H1N1 rokotukset, henkilöskannerit, media ja sen valikoitu uutisointi..). 


TOTUUS PARANTAA
Kaikki ei kestä totuutta ja he voivat seota sen takia. Tulevat hulluksi, kun totuus paljastuu. Mutta vain ne tulevat hulluksi jotka eivät ole koskaan etsineet totuutta. Jos sydämessään etsii totuutta, kyseenalaistaa asioita ja toisten jopa vieraiden ihmisten kohtelua silloin on etsijä, totuuden etsijä

Wikileaks_svelinJulian Assangen perustama Wikileaks, ei ilmiönä voida enää tukahduttaa. Jos hän estyisi asioiden paljastamisessa, joku muu varmasti jatkaa jos Wikileaks jotenkin estyisi. Se elää! (kuka säveltäisi iloisen wikileaks – laulun..?!)

Julian Assange edustaa Mars Vesimies toiminnan energiaa, joka ajaa pyyteettömästi kaikkien etua yli rajojen, rehellisyydellä ja nöyryydellä. Mars kuvaa miehistä tapaa, minkä puolesta taistella. Vesimiehessä se ilmenee avoimuutena. Sen voi havaita myös hänen kotisivuiltaan jossa hän puhuu niin kauniisti luonnosta jne.. ja hänen horoskoopistaan. Hänen suojelemisekseen, en kuitenkaan halua tuoda toistaiseksi hänen horoskoopistaan mitään esille.

OINAATKIN YLLÄTTYVÄT - VAPAUDESTA
Uranus uudistaa Oinaan merkissä, monia asioita.
Uranus siirtyy tai siis palaa 12.3.2011 Oinaan aloitteelliseen, itsenäiseen ja yksilölajeja edustavaan merkkiin. Tätä suitsutusta saamme sitten kokea 2018 asti.

Myös oinaat tulevat yllättymään! Uranus on kuin jokeri pakassa. Sen hurjista vaihtoehdoista, eikä mikään niistä sinun tunnistamistasi vaihtoehdoistasi toteudu, vaan se on jotain muuta. Ajan Uranusmainen trendi on se että ole valmis, astumaan muutokseen kun se osuu kohdallesi!
Uranus yllättää kaikki, kuten se Alexsander Stubbn kohdalla tapahtui kun hän ehätti ”oinaismaiseen” tyylin sanoa ensimmäisenä (?) mielipiteensä Wikileaks- ilmiöstä, jota hän pitää vastenmielisenä (AL 29.11.). Mielestäni hän unohti että salaiset neuvottelut eivät koske vain päättäjiä vaan henkilöitä joiden asioista he päättävät. 

SUOMEN MAHDOLLISUUDET 
Tällä kertaa Uranuksen asema on äärettömän mielenkiintoinen ja ennakoimaton. Uranus on riippumaton kaikesta ja kaikessa: sanan varsinaisessa merkityksessä se on olemista tässä ja nyt. Uranus on irtiotot, erot, itsenäisyys joita toteuttaa (2010–2018). Toisin sanoen se on yksilöllisten rajojen ylittämistä (esim. Wikileaks perustaja, Assange). Vanhoissa malleissa kiinni pysyminen ja muutoksen vastarinta on yksilölle ja yhteisölle tuhoisaa, rikkovaa.

Muutoksen tulisi kuitenkin lähteä yksilöstä itsestään (Oinas teema), josta seuraa parempi yhteisö. Mutta jos ”altistumme muiden armoille” aistimme turtuvat jolloin emme erota emmekä jaksa kohdata todellisuutta yksin sellaisena kuin se on - nykyhetkessä.

Uranus korostaa seuraavat noin seitsemän vuotta yksilöllisyyttä Oinaan merkissä; ratkaisut tehdään itsenäisesti!

Suomen valtion kartan asemaa katsoessa Urnaus-Oinas -aika voi olla vaikeaa aikaa Suomelle. Ristiriita Suomen kohdalla kulminoituu sisäisten muutosten pakkoon. Vanhoista yhteiskunnanhallinta rakenteista täytyy luopua. On hypättävä uuteen aikaan eli lähteä omille teilleen ”omana rakenteenaan” - yksilöllisesti!

Kirjoittanut, Tuija Uusitalo  2.12.2010