Astro Uutiset

Uutisia astrologian näkökulmasta

slide2
slide4
slide3
slide1

Tarkista taustat

hyssHiljaaTARKISTIKO ASIOIDEN TAUSTAT - ROKOTUKSET, RAVINTO, LISÄAINEET?

- syytä olisi, SATURNUS on nimittäin edelleen SKORPIONISSA.

MISSÄ: vallan ja manipuloinnin trendit ilmenevät rahan ja vallan käytössä jotka sopivat resurssien, voimavarojen, poliittisten päämäärien ajamiseen.

MITEN: Esimerkiksi haluna pitää itse kiinni tai sitouttaa muut itseensä jotta ”säilyisi hengissä, pinnalla, mukana..”; emotionaalinen hehkun, kiihkon.. oletetaan takaavan asioiden ja suhteiden jatkuvuuden.


- Sanommeko huolimattomasti KYLLÄ, asioille, joiden ”skorpionimaiset tausta” ovat meille epäselvät tai unohdamme tarkistaa ne. Silloin niistä on vaikea myös vapautua, sopimuksen toinen osapuoli ei nimittäin luovu helpolla niistä. Kaikilla asioilla on juurensa. Toisilla on syvemmät juuret tai asioilla on monimutkaisemmat taustat kuin arvaatkaan; kulissien takana.

Elämänperusedellytykset ovat nyt puntarissa. Tätä ajatusta vahvistaa Skorpioni vastamerkki, Härkä, joka huolehtii fyysisestä hyvinvoinnista; kehotalouden näkökulmasta. Kun Skorpioni itse huolehtii elämän lähtökohdista ja voimavaroista. Ennen päätösten tekemistä kaikissa tärkeissä kysymyksissä, taustat olisi parasta tehdä ensin itselle selviksi. Läpivalaise ne. Näin voit välttyä VALLAN ja MANIPULOINNIN KEHITYSSUUTAUKSILTA. Tämä koskee koko kenttää kaikkialla, elämän, kuoleman ja syntymän vaikutusaluilla.

 Poimintoja esimerkki tapauksista viimepäivien uutisista, puheista ja haastatteluista alla: 

- ROKOTUKSET
- RAVINTO
- LISÄAINEET

ROKOTUKSET: Alkaen ajasta ennen syntymää, kun äiti käy neuvolan tarkastuksissa ja pohtii terveydenhuollon mahdollisuuksia itsensä ja syntyvän lapsen osalta. Terveys ja ravinto ovat yksilöllisen kehon hyvinvoinnin tärkeimmät kohdat. Rokotukset! - Suomalaisessa neuvolajärjestelmässä on tietenkin paljon hyvääkin.


GEENIMANIPULOUITUA ROKOTETTA, jota mm. Bill Gates isolla rahalla rahoittaa.

http://www.rokotusinfo.fi/


salaattiRAVINTO:
Miksi KASVISRUOKA ei kelpaa? Olisivatkohan taustalla kylmäpäiset säästösyyt?’
Miksi pakkasella pitäisi syödä kasvisruokaa joka lisää vain palelemista? Puhumattakaan vaatetuksesta nykyisissä keinokuitu lue: muovivaateissa. Ihminen vastaavasti luonnostaan karsastaan kesällä punaisenlihan syönti, se kun lisää kehon kuumuutta. Vanha kiinalaisen ajattelun mukaa kasvisruoka pitää välttää talvella.
http://www.hs.fi/ruoka/Tutkimus+Suomalaiset+karsastavat+kasvisruokavaliota/a1305644059593

LISÄAINEET: Uskomatonta vastuuttomuutta Ylen radio-ohjelmassa,
Haastateltava professori Marina Heinonen, joka vakuuttaa esimerkiksi E621 ravintolisäaineen puhtaudesta, jolla ei ole mitään negatiivista vaikutusta ihmiseen. (No, yhdellä kuulijalla on, mm. E621 vaikutuksesta sivuvaikutuksia).
- Miksi ihmeessä ihmiset eivät luota tieteeseen, kysyy toimittaja? Professori vastaa: ”Itsekin olen sitä kovasti miettinyt, mikä tässä ruoka asiassa erityisesti on sellaista että, miksi kaikki on asiantuntijoita? Onko tää nyt erityisen herkkä sille että me ollaan alttiita sille yhteiselle keskustelulle sosiaalisessa mediassa ja toisaalta tiedon tulva on ihan valtava kun googlaa: lisäaine, niin löytyy miljoonittain juttuja..” Ja sitten on vaikea ilman tieteellistä näkemystä erotta, mikä juttu on sitten oikeasti tieteellisesti merkittävä.


” Natriumglutamaatti E621 ei nyt kerta kaikkiaan aiheuta mitään haittavaikutuksia ja sitten taas se Aspartamaani E51.., ei millään tahdota uskoa sitä että, jälleen nyt… ” Lopuksi professori kertoo ettei ole pettynyt.. vaan kokee haasteena seuraavaksi oppia uudet sanamuodot, jotta häneen luotatettaisiin enemmän, näissä lisäaine asioissa.
Huomaatko? Kuinka piilomerkityksellinen kommentti oli jutussa, ”kuinka me kaikki olemme asiantuntijoita ruoka-asioissa”. ”Tämä on tutkittu, tämä on turvallinen” Kuka on tutkinut? Mitkä motiivit? Kuka maksoi tutkimuksen?

http://www.kemikaalicocktail.fi/2012/12/vahan-vastuuta-marina-heinonen/

Ruoka-aine teollisuus on valtava bisnes. Siksi myös ruokaväärennökset ovat kasvava ala! http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/56962-lihaskandaalin-jaljet-johtavat-romaniaan-myimme-ranskalaista-naudanlihaa-se-olikin

Ruoan vuoksi voi taistella, myös professori tasolla. Pahin uhka lienee, että ihmiset alkaisivat ”prosessoida” eli valmistamaan ruokansa itse. Ruoanvalmistus on nopeaa ja hyvin vaivatonta nykyaikaisilla keittiövälineillä moderneissa keittiöissämme. Onko kotiruoka ruokateollisuudelle suurin haaste? Valistuneisuus lisäävät kotiruoan ja luomuruoan arvostusta.

Toki, säilöntäaineilla on paikkansa säilönnässä, tietyissä yhteyksissä.

SATRUNUS ON SKORPIONISSA 24.12.2014 asti ja lisäksi 15.6. - 17.9.2015 välisenä aikana. 

Kuvat ja kirjoitus, Tuija Uusitalo 9.2.2013.