Astro Uutiset

Uutisia astrologian näkökulmasta

slide2
slide4
slide3
slide1

Mikael Jungner.

J._Mikael_JungnerMikael Jungner "luonnehtii SDP:tä ilon, rakkauden ja uskon liikkeeksi.."

Se saattaa kuulostaa lepsulta, mutta Mikael Jungner on aidosti pehmeä ja eheyttävä persoona.

Hänen tyylinsä innosti tarkistamaan astrologiset asetelmat siitä kuinka hän haastaa kovan poliittisen maailman joka joutunee reagoimaan ja tarkistamaan omaa linjaansa, ainakin Suomessa.Wikipedia kertoo Jungnerin syntymäajaksi 20.4.1965. Pelkän päivämäärän pohjalta tehty astrologinen katsaus, ilman tarkkaa kelloaikaakin, vahvistaa hänen pehmeää linjaansa.

Kun Jungner syntyi, Kuu sijaitsi sinä päivänä Jousimiehen merkissä ja sen sijoittuminen muihin planeettoihin painottaa erityisesti emootioiden tärkeyttä. Esimerkiksi väärin ymmärryksen seurauksena koettu kärsimys ja haavoittuneisuus mahdollistavat taidon nousta kivun yläpuolelle, joka lisää ymmärrystä ja halua auttaa muita. Tällaisella Kuun asemalla on intoa ja halua käyttää emootionaalista tietämystään rakentavalla tavalla. Vastoinkäymisten vaikutuksesta ei missään nimessä saisi jäädä omien tunteiden vaikutuksista erityksiin muusta maailmasta.


Toisin sanoen, Mikael Jungnerin valitsemalla tiellä hänellä on erityisen paljon annettavaa itsekkyyden kylmettämälle poliittiselle elämälle, jossa älyllinen keikarointi ei todellisuudessa kosketa ketään, vaan se lisää eri arvoisuutta. Jungnerissa on miehistä rohkeutta nostaa spontaanisti asioita esille ”merkurius oinaallaan”, olematta mitenkään naismaisenpehmo tai epämiehekäs. Samalla hän kykenee luovimaan pehmeästi ja osuvan tarkasti haluamaansa suuntaan.
Tästä on osoituksena loistava Neptunuksen ja Marsin keskinäinen kulma, joka sopinee hyvin myös Seuralle antaman haastattelun kanssa yhteen. Sukellusharrastukseensa verraten Jungner kertoi ”ettei varsinkaan veden alla pelkää mitään”.


Veden alla on myös pimeää, ainakin pilvisellä säällä. Se joka "ei pelkää pimeää" osaa käyttää intuitiota ja vaistojaan hyvin myös niissä tilanteissa joissa ei ole mitään järkeä eli epävarmuuden aikoina. Sellaiset älyköt jotka luottavat pelkästään järkeensä ovat pelottavia. Älykkyyttään korostavat ihmiset kykenevät tekemään myös ovelia rikoksia jjäämättä niistä kiinni. Maailma tarvitsee huippukoulutettujen järki-ihmisten vastapainoksi sydämen viisautta. Sillä on ratkaisevaa mitä älyllä tehdään? Viisaus ei vie tyhmyyksiin, eikä viisutta saada kirjoista tai koulutusta vaan sitä voi oppia vain pyyteettömän rakkauden avulla. 


Onnea Mikael Jungner työlle!


teksti 31.5.2010, Tuija Uusitalo, astrologi.