Astro Uutiset

Uutisia astrologian näkökulmasta

slide2
slide4
slide3
slide1

Trumpin valintaan pettyneet

Trump ja pieni Hillary
VIHAPUHETTA! FASISMIA! RASISMIA! Huudellaan New Yorkin kadulla vaalien jälkeen.. Nuori vaalea nainen pitää molemmin käsin pylväästä kiinni pysyäkseen puolikyykyssä tasapainossa kun samalla paskantaa julkisella paikalla, viestittäen näin ”omaa” pettymystään. Rahasta!

Nykyään mielenosoittajien keskiössä heiluu palkattuja ammattimaisia mielenosoittajia. Saavat siis palkkaa meuhkaamisesta. Siksi he yrittävät viestiä työnantajansa toiveita, vulgäärillä käytöksellään. Aitojen tunteiden puuttuessa, ryhtyvät yhä näyttävämpiin tekoihin, tappelun aikaansaamiseksi tai yhteisen omaisuuden- ja etiikan rikkomisessa. Rahasta!

Toisaalla levisi rehellinen tappiomieliala, kun sadattuhannet ihmiset aidosti kokivat tulleensa petetyiksi: Trumpin valinnan takia. Petettiinkö heidät kaksinkertaisesti? Todellisuudessa USA:ssa osattiin odottaa Trumpin voittoa. Toisin kuin Ukrainan mediassa jossa naispresidentin voitto oli varma. Mutta kun kävi toisin, kansa huokaisi helpotuksesta! Suomessa virallinen media nostatti kuukausien ajan voittotunnelmaa Hillaryn puolesta. Josta kuitenkin seurasi ainutlaatuisen voimakas pettymyksen vasta-aallokko joka hyökyi ennennäkemättömällä voimalla murentaen monen suomalaisen painetunsanan luomat odotusarvot. Pettyneet ihmiset olivat aidosti sekaisin, enimmäkseen naiset.

- Ketkä pettyivät Trumpin valintaan? Miten se näkyisi astrologiassa?

HARMONIAA RAKASTAVAT – VAA’AT Näyttelijä Krista Kosonen puhui pari vuotta aiemmin, punavihreän kuplan sisällä elävistä ihmisistä. Trumpin voitto puhkaisi erivärisen kuplan.

ASTROLOGISET VAIKUTUKSET osuvat noin 33–45 ikäisiin ihmisiin, jotka ovat syntyneet 1971–1983 välillä. Heistäkin erityisesti osa joka on syntynyt vuosien 1976–1978 välillä saattaa kokea harmoniaan pyrkivänä Vaakamaisen lempivärin, turkoosin kuplan, revenneen. Kuplanpuhkaisijana toimii Pluto, joka on tällä hetkellä Kauriissa noin 15°. Pluto syöksee tämän ikäryhmän ulos turkoosista -kuplastaan kohti kollektiivista epätasapainontilaa, josta seuraa vaikea elämän- ja keski-iän kriisi! 

Trumpin voitto saattoi puhutella myös muita, olipa syntymävuosi mikä tahansa, jotka ovat jonkinlaisessa identiteetti- ja itsenäisyyskriisissä olevia jotka ovat syntyneet vuodenajan mukaan, loka-, tammi-, huhti- tai heinäkuun 1-10 päivien välillä. Koska heidän Aurinkonsa osuu Vaa’an, Kauriin, Oinaan tai Ravun merkkiin 12° - 17° asteiden väliin. He kokevat vuosina 2016 – 2017 elämässään tietoisuuden tai toiminnan kannalta merkittävän perusteita ravistelevan kriisin henkilökohtaisella tasolla. Tämä johtuu samaisesta Pluton Kauriin asemasta oman Aurinkoon nähden: nostaen pintaan itsenäsiyyden ts. kuvitelman itsenäisyydestä vallankäytön ja hallitsemisen-teemoina.
 
Koemme asiat yksilöllisesti, vaikka näille 4 merkille onkin yhteistä tässä ajassa vallankäytön -teemoina eloonjäämiskamppailu: elämään, kuolemaan, syntymään ja uusiutumiseen. Trumpin lisäksi, on toki muitakin ”kollektiivisia pakkotoimia” kuten pakolaisnimikkeellä virtaavat ihmismassat.

Aurinko Oinas: kohtaa tietoisuuden esteitä valitsemallaan toiminnan tiellään. Aurinko Rapu: kohtaa tunnetukoksia päivittäisellä tasolla, perhepiirissä ja kotiseudulla ja historiaan liittyviä haasteita. Aurinko Vaaka: kohtaa yhteistyössä yllätyksiä (esim. USA vaalitulos), vaikeutta laittaa itseään yksilönä peliin. Aurinko Kauris: kohtaa käytännön tason esteitä, järjestelmän ja sopimusten rikkoutumisia.

Ikäpolven ja Auringon sijainnin lisäksi tietysti voi mikä tahansa planeetta osua 12° - 17° välille, Oinaassa, Ravussa, Vaa’assa tai Kauriin merkeissä: aiheuttaen kokemuksia hallitsemattomista ilmiöistä. Esimerkiksi Kuu sijaitessa jossakin näistä neljästä merkistä ks. astelukujen välillä: tunne-elämässä, turvallisuuden tunteessa ja päivittäisten tarpeiden osalta (halut, ravinto) tai läheisissä ihmissuhteissa (äiti-, hoivasuhde, työkaverit..), tapahtuu syvällisiä muutoksia, merkin laadun mukaisesti. Merkuriuksen kohdalla vallankäytössä ilmenee älyllisiä ja tiedollisia haasteita. Venuksen kohdalla pakottava rakkaus, makuasiat ja arvot puhdistuvat, Marsin kohdalla intensiivistä energian ja valitun toimintatavan motiivien tunnistamista.     


VIIMEISTÄÄN 12/2024 MENNESSÄ jokainen 1971–1983 VÄLILLÄ SYNTYNYT KOKEE kyseenlaistamista elämänsä prioriteeteissa omassa kehityksessään. Jotain samankaltaista mitä nyt kokivat nyt 1976–1978 välillä syntyneet kokevat loputkin jakson aikana syntyneet "Trumpmaisen potkun" kuten tapahtui 8.11.2016, sysäten tahtomattaan heidän uudistumisprosessin käyntiin vaikka luulivatkin hallinneensa.. jotakin..!

Jokainen sukupolvi katkaissee napanuoransa henkilökohtaisessa keski-iän Pluto- kriisissä.Nyt on vuorossa 1971-1983 välillä syntyneiden Vaakojen sanoudutava irti samanmielisten ryhmästä, ymmärtääkseen omia yksilöllisiä tunteita osallistuvassa toiminnassa, ja on opittava yhdenvertaisuuden läksy, kykynä kuunnella toisen ihmisen todellisuutta: kuinka he asiat kokevat ja antaa heille mitä he tarvitsevat heidän tarpeidensa mukaan. Pluto ilmenee aina kollektiivisella tasolla jonkinlaisena pakkotoimintana. Se kuolettaa ja luo uutta. Ihmisellä on käytössään ainoastaan kuoleman ja syntymän kautta ymmärrys Pluto -tason luovuudesta. Se edustaa valtaa mustavalkoisesti: sitä joko on, tai ei ole. Ja jos onkin, silloin vallan menetys.. uudistaa.. Muuten mätänee siltäpäin..  

VAAKAPAINOTTEINEN SOME - SUKUPOLVI tarvitsee hyvin laaja-alaista sosiaalista pelikenttää oman kehityksensä tueksi. Heitä löytyy kenties eniten, sosiaalisessa mediassa jossa he voivat harjoitella diplomaattisia taitojaan. Siksi on eduksi hankkia työ jossa voi kokeilla yhteisöllisiä taitoja. Some tarjoaa siistin kiiltokuvatodellisuuden kaikenlaisine eliittikumppaneineen vapaasti valittavissa turkoosinsinistä pintakiiltoisista ryhmistä... Mutta se voi olla ansa 1971–1983 välillä syntyneille, jossa he lankeavat itse luomiinsa globaalit mittasuhteet saavuttaneeseen peukuttelu – kuplaan. He ovat onnistuneet laajentamaan somekuplansa melkein joka tasoille yhteiskuntaan. Heitä toimii myös paljon eduskunnassa ja mediassa: jakamassa omia näkemyksiään harmoniasta ja yhtenäisyydestä.

Mutta, mutta.. Onko Doland Trump some - kuplasta pakoon päässyt vihapuhuja? Kokevatko Vaa’at Trumpin leijona-sukupolven  vahvan itsetunnon uhkana? Hetkinen nyt! - Miksi vihapuhetta ei ole kriminalisointu Yhdysvalloissa?

Presidentti Sauli Niinistö jolla on Mars Vaa’assa, hänkin, "vaikutti" hämmentyneen konsensuksen tilan heilahduksesta toteamalla; ”..toivottavasti Trump jatkaa puheidensa perumista myös jatkossa…”
Mars Vaa’assa edesauttaa yksilön pyrkimystä kulkea yhdessä eteenpäin. He taistelevat pitääkseen suhteita yllä ja toimivat toisten puolesta diplomaattisin keinoin, varovat loukkaamasta muita.
Vaa’an diplomatian kääntöpuolena on vaikeus toimia vapaina, vapaasti, ilman ryhmäpainetta ja ryhmäkuria. Valtio-diplomatiassa on tietenkin eri ulottuvuudet kuin yksilöntason vastuissa. Vaaka-sukupolvi hukkuu massaan ellei opi henkilökohtaisella tasolla sanomaan "ei". Sukupuolikin on vaarassa kadota, kaiken silottelussa! (..voi houkat..)

TULEVAA: YHTEISKUNNALLISELLA TASOLLA
Jupiter vierailee sattumoisin Vaa’an merkissä 10/ 2016 – 10/2017 välisenä aikana. Jupiter jakaa optimismia Vaaoille, ja se vahvistaa toivoa eri osapuolien ja yhteistyökumppanien välillä. Samaan aikaan Pluton kulma jakaa iskuja, hyväuskoisille, aiheuttaen heiluriliikettä luottamuksen ja epäluottamuksen välillä 12/2016, 2-3/2017, 4/2017, 9/2017.


LISÄÄ YLLÄTYKSIÄ on tiedossa helmi-maaliskuun (2017) taiteessa edellisen marraskuun lisäksi: yllättävä käänne sanoutua irti perinteisistä tai odotetusta mallista. Tämä merkitsee arvaamattomuutta, toisaalta vapautumista ”hallitusta sosiaalisesta tasapainosta” joka nyt puhkeaa lopullisesti. Uranus rikkoo yhteistyön. Yksilöllinen itsenäisyys on nyt valttia alistumatta ja pyrkimättä mitenkään ohjamaan muiden toimintaa.

 

VAA’AT POLIITTISINA PELINAPPULOINA Ryhmä-sieluiset Vaa’at tekevät kaikkensa harmonian eteen aiheuttaen naiiviudessaan samalla jakautumista. Samasta syystä heidät saadaan ajamaan kasallisvaltioiden tai jonkin muun rajatun alueen tuhotumista. ”Eihän ketään voi jättää ulkopuolelle!” Eihän? Heidän tietoisuuden kehityksen tasolla ei ole vielä kykyä ymmärtää eheiden yksilöiden vapaudesta syntyvää kokonaisuutta!

Vaaka on hyvä kaupustelija joka sitoutuu etiketteihin ja hyviin tapoihin. Itsenäisyydenpuutteen kääntöpuolena riski ajautua väärään seuraan ja toimia moraalisia arvoja vastaan. Tällainen käytös johtaa pahimmillaan myöntymiseen, lähes kaikessa! Siksi heitä syytetään valehtelusta ja epäluottamuksesta, ja tämän vuoksi he eivät itsekään aina tiedä olevansa osa rikollisjengiä tai mafiaa. Esimerkiksi monet EU-lobbarit, joita toimii EU:ssa jopa 17.000 henkilöä! He ovat ikänsä puolesta samoja vaakapainotteisia ihmisiä. Siten riskinä on, etteivät miellyttämishaluiset lobbarit tiedä syvemmällä tasolla: keiden agendaa oikeasti edistävät?

Vaa’at takertuvat tyhjänpäiväisyyksiin, merkitytyksettömään deittailuun... He voivat tehdä eläinradan likaisimmat imartelu- ja kosimistemput vain saadakseen ”olla mukana”, ties missä? Yksinäisyyden pelossa voivat sopeutua huonoon kohteluun, kuullessaan taikasanat: ”että tällainen kohtelu on yleistä” voivat hylätä oman tahdon. Mieliksi oleminen on paljon, paljon helpompaa ja voi paeta muotiin, trendeihin ja muiden liehittelyyn..  


ARMOTTOMAT PLUTON ENERGIAT: Vaa’at joutuvat sanoutumaan irti keinotekoisesta yhteisöllisyydestään 2024 loppuun mennessä. Siisti pinnallinen sovittelu ei nyt riitä. Jos Vaaka ei suostu kuolettamaan tuhoaavaa syrjivää ”suvakkiutta” some - identiteettiään, Pluto kaivaa sen väkisin ulos. Sisäisen kirvely on merkki prosessista. Joskus jollain menee siinä henki tai joku lähellä kuolee, ovat tapahtumia jotka laukaisevat tuskan. Joka on kuitenkin lopulta parantava! Kukaan ei pysty sivuttamaan Pluton vaikusta. Parempi irrottautua pinnallisista ihmissuhteista, kuten työsuhteissa ja kehityssuunnissa joiden miellyttäminen käy voimille.
Revi kaapelit ja wlan -siteet irti some-yhteisöistä. Miellyttämishaluisen me-henkisen ihmisen syndroomassa, ala kirjoitella vihaisia juttuja ympäriinsä, pukeudu rumasti ja käyttäydy huonosti, haistattele, kaikille kaltaisillesi kiiltokuva-ihmisille kaikkialla! Mieti, miksi ja kuka sai aikaan vihapuhe rikosmääritelmän? Ketä tai millaista pintakuvaa se palvelee?  
Vaakapainotteisten ihmisten kirous on pyrkiä sosiaalisesti hyväksyttyyn seurapiiriin, johtuu itsensä kohtaamisen pelosta: voivat tulla täysin riippuvaisiksi partnereistaan, ihmisistä joiden kanssa he ovat tekemisissä. Pahimmissa tapauksissa, he luovat alter egon itselleen.

VAAKAMAISET JOHTAJAT VOIVAT OLLA MESTAREITA: heidän tulisi yltää henkisesti esimerkiksi Mahatma Gandhin tasolle. Myös Vladimir Putin on Vaaka ja yltää reippaasti Mahatma Gandhin tasolle. Kehittymättömänä Vaaka, valtion johdossa antaa vieraan valtion ja yritysten agenttien ohjailla kuten mielivät itseään .. Jyrki Katainen Vaakana..
Menestystä Vaaoille, sisäisessä kasvussaan

 

Kuvat: Nicoleta Ionescu /Shotterstock, Inc.


teksti: Astrologi, Tuija Uusitalo 14.11.2016, päivitys 13.1.2017

ARMOTTOMAT PLUTON ENERGIAT